Vil du med ud at ro på Aarhusbugtens skønne vande i 2018, så meld dig ind i Roklubben ARA nu.

ER DU NY ROER? Er du ny roer, skal du deltage i en instruktionsweekend og efterfølgende i et par instruktionsaftener. I Roklubben ARA vægter vi sikkerhed, tryghed og ansvar højt, og derfor skal du deltage i instruktion, inden vi slipper dig løs på vandet.

Instruktionen forløber over en weekend (lørdag og søndag kl. 9.00 – 16.00).
I løbet af weekenden vil du lære de forskellige kommandoer, at rigge en båd til og ikke mindst roning i praksis. Du skal også aflægge svømmeprøve (svømme 300 m i en svømmehal).
Efter instruktionsweekenden skal du deltage på et par instruktionsaftener, før du er frigivet. At være frigivet vil sige, at du kan ro uden en instruktør i båden.
Det koster 300 kr. at deltage i instruktionsweekenden inkl. forplejning.
Ønsker du at fortsætte, skal du snarest efter weekenden betale resten af dit kontingent. Læs her mere om kontingent.

Instruktionsweekender 2018

• 21.-22. april (Afsluttet)
  • 26.-27. maj (Afsluttet)
  • 2.-3. juni. (Ikke flere pladser)

Skriv dig op via linket neden for eller send en mail til info@roklubbenara.dk.
Du er også altid velkommen til at kontakte os  for at høre nærmere om at starte i Roklubben ARA – også hvis du ikke har mulighed for at deltage i en af ovenstående weekender.
Vi glæder os til at hilse på dig.

Fill out my online form.

ARA 069

HAR DU ROET FØR? Har du roet i en anden klub, kræver det ingen instruktion at ro i Roklubben ARA. Du skal bare skaffe et overflytterbevis, hvor din tidligere roklub redegør for, hvilke rettigheder du har.

VINTERMEDLEM Du kan også starte i Roklubben ARA som vintermedlem. (dvs. start mellem oktober og april) .
Som vintermedlem har du mulighed for at deltage i alle vinterens aktiviteter, som indendørsroning, fodbold, badminton, svømning, medlemsmøder, fester, slagsidearrangementer mm.

Som vintermedlem giver du et lille kontingent. Læs her mere om kontingenter.