Om Roklubben ARA

ara

Roklubben ARA består af en række dejlige mennesker, der på trods af forskellige baggrunde, aldre, uddannelser og bopæle har én fælles passion: Roning, god motion og fede oplevelser med Roklubben ARA. Vi er nogle, der giver den gas på vandet, stiller op til et maraton eller anden kaproning, mens vi er andre, der udelukkende roer korte ture, eller deltager på langture eller kommer til vores fantastiske fester.

Vi har medlemmer, der har været en del af klubben i ganske få eller rigtig mange år – og langt de fleste brænder for stedet. Ganske vist er vores klubhus ikke splinternyt, men vi har en sund forening, og det er der gang på gang tegn på! Når vi går sammen om at arrangere roture, forberede skøre fester eller regatta, køre både, male opholdsstuen, installere nyt toilet, slå græs og meget mere… Bag den hvide og grønne facade på Fiskerivej 5 gemmer der sig liv og glade dage i Roklubben ARA.

Roklubben ARA er for alle
Roklubben ARA blev dannet den 4. maj 1937 – og er efter 75 år stadig en aktiv roklub. I 2013 har vi et medlemstal på omkring 170 aktive medlemmer. Klubbens størrelse sikrer en god aktivitet og hyggelige timer på tur i bådene og i klubhuset. I Roklubben ARA kan alle være med, hvad enten man er til motionsroning, langtursroning eller kaproning på Århus Bugten og på Brabrand Sø. Roning hos os er for både mænd og kvinder i alle aldre, og det er ikke noget krav, at du er et muskelbundt!