Roning i Roklubben ARA

roning2_2

Der ligger en verden af oplevelser og muligheder til fri afbenyttelse for enden af de grøn/hvide ARA-årer. I hvor høj grad vi hver især benytter os af de mange muligheder, er helt op til os selv.

Roning kan give daglig eller ugentlig motion, sved på panden og hyggelige, sociale ture i lokal og fremmed farvand. Et af Roklubben ARA’s varemærker er vores mange langture. Der er både langture, hvor vi nyder naturen og ser seværdigheder, men også dem, hvor det er udfordrende for fysikken. Desuden er der i Roklubben ARA god mulighed for at dyrke kaproning i både i in- og outriggede både.

Roning i ARA er naturoplevelser, morgenroning, ferieture, socialt samvær, roture med sved på panden, vintertræning, kaffe-kage-ture, konkurrence, vinterklargøring af både, teknik-træning, overnatningsture og meget mere. Den daglige roning på Aarhus Bugt foregår på klubaftenerne tirsdag og torsdag eller søndag formiddag. Rovagten sætter blandede hold, så man kommer til at ro med mange forskellige roere. Man kan faktisk ro alle døgnets 24 timer, så har man lyst til at på andre tidspunkter end de faste klubtidspunkter, så er det bare at gøre det. Klubben vrimler med roere og styrmænd, der gerne vil ro på andre tidspunkter, f.eks. om morgenen, om eftermiddagen…

Nogle gange er det også ømme baller, vabler og kolde fødder, men ligegyldigt hvad er roning i Roklubben ARA fedt!