Langtursroning

langtur

Al roning uden for daglig rofarvand er langtursroning. En langtur er ofte en tur af flere dages varighed med overnatning i andre roklubber eller i telt.

Langtur som primitiv rotur eller luksus
En langtur kan være en primitiv tur med overnatning på en øde strand i sovepose eller i telt med madlavning over bål og morgentoilette i vandkanten. Men det kan også være luksus med god mad, kaffepause på fladt vand, flot vejr og varme i saunaen på land.

Roklubben ARA arrangerer langture hvert år

Hvert år arrangerer vi flere fælles langture. Det er forskelligt, hvor turene går hen. Fx Gudenåen, Tunø, Horsens Fjord, det fynske Øhav, Als, Mariager Fjord eller Limfjorden. Det er altid muligt at arrangere sine egne langture, så længe en af klubbens langtursstyrmænd er med.

Det er altid en oplevelse at komme på langture, da man oplever lidt mere end normalt. Det skal prøves…