Daglig roning

dagligroning

Den daglig roning kan foregå på alle tider af døgnet i sæsonen fra april til oktober. Klubben har mange styrmænd, som alle har nøgle og dermed adgang til klubbens faciliteter.

Typisk roer vi på en roaften til Egå eller Skæring – en tur på 14-20 km med en varighed på 2-4 timer. Søndag kl. 10 går turen lidt længere, fx til Moesgård, Studstrup eller Skødshoved.

Fællesroning i Roklubben ARA
Der er fællesroning på havnen tre gange om ugen. Det er:

– Tirsdag kl. 17.00
– Torsdag kl. 18.00
– Søndag kl. 09.00

Du skal bare dukke op til fællesroning de dage du har lyst til at ro. Der vil altid være en rovagt, som sætter hold efter de fremmødtes ønsker. Fællesroningen er uforpligtende, da der kan sættes bådhold, hvad enten der er mange eller få. Dog er det vigtigt at møde til tiden, så alle kommer med ud på vandet.

Typiske roture på en roaften

Morgenroning
For en del af klubbens medlemmer starter dagen med morgenroning. De morgenfriske mødes kl. 6 og roer 10 km med indbygget kaffepause på vandet. Kl. 8.00 er morgenroerne klar til tage af sted på arbejde. Morgenturene er altid aftalt på forhånd.