Vinteraktiviteter

På trods af at roning er en “sommersport”, betyder det ikke, at vi falder dybt ned i sofaen om vinteren. I løbet af vintersæsonen, som går fra november til marts, er der mange andre aktiviteter. Der er fælles træning i ergometer (romaskine) på Aarhus Rostadion i Brabrand flere dage om ugen. Derudover er der hver uge indendørs fodbold på Møllevangskolen, svømning på Svømmestation på Ingerslevs Boulevard samt badminton på Nørre Boulevard Kursuscenter.

Andre aktiviteter
I løbet af vinteren er der også vinterklargøring på programmet. Både og årer skal gøres klar til den efterfølgende sæson. Vi inddeles i hold og sliber og lakerer på skift – som regel med musik, kaffe og kage, så det er faktisk ret hyggeligt.

Vores medlemsmøder fortsætter i vinterhalvåret den sidste tirsdag i måneden, hvor vi spiser sammen og snakker om den kommende måneds aktiviteter. Og så er der slagside-arrangementerne, som arrangeres af dem, der har en god idé. Alle medlemmer har mulighed for at lave et arrangement. Vi har fx afholdt ridning på Mols, bingo, filmaften, sønderjysk kaffebord osv. Hold altid øje med vores kalender for diverse aktiviteter.