Vil du også ro?

vaelgara1

VELKOMMEN i Roklubben ARA

Der ligger en verden af oplevelser og muligheder til fri afbenyttelse for enden af de grøn/hvide ARA-årer. I hvor høj grad du vil benytte dig af de mange muligheder, er helt op til dig selv. Det er dog helt sikkert, at vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klub – både dresscoden, omgangsformen og omgangstonen i klubben er ganske uformel.

Skriv dig op via vores indmeldelsesblanket, som du finder her. Du er også meget velkommen til at kontakte Simon Dohn på simon@roklubbenara.dk, hvis du har spørgsmål.

Roning i ARA er naturoplevelser, morgenroning, ferieture, socialt samvær, roture med sved på panden, vintertræning, kaffe-kage-ture, konkurrence, vinterklargøring af både, teknik-træning, overnatningsture og meget mere. Nogle gange er det også ømme baller, vabler og kolde fødder, men ligegyldigt hvad er roning i Roklubben ARA fedt!

Roklubben ARA blev dannet den 4. maj 1937 og huser i dag ca. 170 aktive roere. Roning hos os er for både mænd og kvinder i alle aldre, og det er ikke noget krav, at du er et muskelbundt.