Andre gode råd

vaelgara3

Hvordan får jeg fat i oplysninger om, hvad der sker i ARA?
Når du melder dig ind i Roklubben ARA, kommer du automatisk på vores mailingliste, så du får nyheder i din indbakke. Du kan også altid se nyt her på hjemmesiden.

Hvordan kommer jeg ud at ro, når der ikke er roaften?
Du kontakter bare roerne i klubben for at høre, om de er klar på en rotur – husk at der altid skal en styrmand med. Du finder alle kontaktoplysninger på dine nye medroere i medlemslisten på vores hjemmeside eller i vores rosystem på rokort.dk.

Du bestemmer selv, hvor tit du vil ro. Det er dog meget lettere at komme ind i klublivet, få kontakter og ekstra tilbud om roture og -oplevelser, hvis du kommer nogenlunde regelmæssigt i roklubben. Oftest bliver de roture, der foregår på andre tidspunkter end roaftenerne, aftalt på en roaften, da der på dette tidspunkt er mange mennesker i klubben. Vi kan også godt finde på at sende dig en sms – særligt i starten – for at du får en god start i klubben. Dog skader det aldrig at tage initiativ selv.

Hvad gør jeg, hvis roning alligevel ikke er mig?
Finder du ud af, at roning alligevel ikke er dig, eller flytter du så langt væk, at du ikke længere kan ro i ARA, så giv klubben besked. Meld dig ud eller bliv passivt medlem. Så slipper du for at have ARA-roere hængende i røret, som lige mangler én til en rotur.