ARASEROVigtig info

Roning er atter muligt i begrænset omfang

By april 24, 2020 maj 6th, 2020 No Comments
ARA følger anbefalinger fra DIF, DGI og Dansk Forening for Rosport

Vi kan ro når vi følger disse regler på vandet:

• Der må roes i 2’er inrigger, single sculler, dobbelt sculler og 2’er coastal.
  • Der kun roes i faste hold af 3 personer.
  • Der må skiftes i bådene, hvis holdet finder det forsvarligt. Da vi ikke kan skifte, uden vi kommer til, at vi berøre hindanden, har vi ikke et krav om, at der vaskes af mellem skift.
  • Bådene inkl. fangline, rorline, redningsveste, vognene og andre berøringsflader, skal vaskes i sæbevand efter endt tur.
  • Der dispenseres indtil videre for svømmeprøver
  • Redningsveste havnen skal dyppes i kar med opvaskevand og efterfølgende skylles hvis de har været brugt på turen.
  • Redningsveste Brabrand her skal hver roer have tildelt en fast vest.
  • Ture skal bookes på rokort inden, således at alle kan se hjemmefra, hvornår der er andre hold i klubben. Turen oprettes hjemmefra og som bådens navn anvendes “overførte km”. Når båden går ud rettes bådnavnet.
  • 15 minutter mellem hvert hold i klubben for at undgå at for mange mødes.
  • Ved kø ved slæbestedet skal der holdes god afstand.
  • Kun 2 både foran klubhuset ad gangen
  • Årer mm skal rengøres jævnfør DFfR’ s anbefalinger efter hver tur. (vand med opvaskemiddel).
  • Toilet må benyttes på Fiskerivej. Husk at vaske eller afspritte kontaktflader efter brug.
  • Bad, køkken og omklædningsrum må ikke benyttes.

Husk og overholde alle myndighedernes anbefalinger.

Når vi sidder i bådene, kan vi ikke overholde to meters reglen, hvilket betyder at vi udsætter hinanden for risiko. Derfor er reglerne lavet på baggrund af anbefalinger fra DIF og DFfR:

Læs anbefalingen fra DIF her
Læs anbefalingen fra DFfR her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til bestyrelsen her

HUSK!
Føler du et af følgende symptomer: hovedpine, muskelsmerter, feber, hoste, ondt i halsen og åndenød, så SKAL du blive hjemme.

Vi har alle et ansvar for, at vi kommer trygt videre!

Indtil alle kommunale indendørs idrætsfaciliteter, klubhuse og omklædningsrum atter kan åbne, gælder følgende fortsat:

• Fælles aktiviteter i klubhuset er aflyst både på havnen og på Rostadion
  • Arbejdsdage og forårs rengøring er udskudt.
  • Mødeaktivitet foregår via telefon, skype, messenger, FaceTime, eller lign.
  • Infomøde for nye medlemmer er udskudt

Nyheder omkring Corona tiltag, opdateres løbende her på hjemmesiden og i klubbens nyhedsbreve.

Lad os sammen passe godt på hinanden og alle andre.

/Bestyrelsen

Udgivet april 24, 2020