Bådtyper i ARA

“Scullere” kan være single eller dobbelt, altså til én eller to personer. De er lette, og roeren har to årer at holde styr på. Man kan ro rigtig hurtigt i scullere og andre glasfiberbåde, og det er typisk disse både, du ser i fjernsynet, når der er OL. De kaldes outriggere, fordi åren sidder udenpå båden.

Langt de fleste kilometer i ARA ror vi dog i moderne træbåde. Her har hver roer kun én åre at bakse med, og det er altid udgangspunktet for nye roere, der starter i klubben. Inriggere er for 2 eller 4 roere af gangen, og så er der altid en styrmand ombord også. Bådene er brede og stabile nok til, at vi kan have ekstra tøj, mad og evt. overnatningsgrej med. Der er også plads til, at vi med lidt øvelse kan rejse os op og bytte plads undervejs – sådan skiftes vi til at sidde på styrmandspladsen og få en pause. Inriggere er ideelle til længere ture, og klubben har også en særlig bådtrailer, hvor vi kan have op til seks inriggere med og køre til nyt farvand.

Træbådene er håndlavede på et dansk værft og super fine! Vi er generelt stolte af vores bådpark i ARA, og vi passer rigtig godt på vores både. Det betyder bl.a., at en båd altid skylles med rent vand og tørres af, når en rotur er slut. Nogle af vores både har flere årtier under kølen, men er stadig super go’e at ro i.

Bay of Aarhus #Aarhusbugten #roklubbenara #bayofaarhus #kaløslotsruin #rowing #roning #seascape #seascapes #denmark #danmark #dänemark ...

4 0

Morgenkomplet og snevejr på havet - det kan også noget 🚣🏻‍♂️❄️☕️
#roklubbenara
...

2 0

Den bedste start på dagen er morgenroning 🙌 Her fra dagens første tur på bugten.

@muhrmannlund Good morning 🌞 #🌞 #🚣‍♀️ #rowing #roning #sunrise #solopgang #bayofaarhus #aarhusbugten #roklubbenara
...

2 0

Velkommen til en ny rosæson 😊🇩🇰
I lørdags blev standeren sendt til tops og fejret med tale og hurra råb. 🙌
Kom og vær med - vi holder instruktion den 23.-24. April ☀️ #roklubbenara #sæsonstart #aarhus
...

0 0

Good morning 🌞 #🌞 #🚣‍♀️ #rowing #roning #sunrise #solopgang #bayofaarhus #aarhusbugten #roklubbenara ...

5 1

.
#Udsigten fra mit #hjemmekontor 👌

#solopgang over #minehavnegiraffer og #minedinosauere og #roklubbenara ovre på #aarhushavn
#kraner
#fascineretafkraner
#fascineretafsolen
#dkvejret
#dk_vejret
#voresvejr
#sunrise
#tv2vejret
#molslinjen
#total_denmark
#havnegiraffer
#minehavnegiraffer
#mydinosours
...

67 3

Tåning Å #tåningå #mossø #søhøjlandet #jylland #jutland #rowing #roning #roklubbenara #jylland #jutland #denmark #danmark #visitdenmark #naturephotography #river #lake ...

12 0

Autumn #vosnæs #rowing #roning #roklubbenara #efterår #autumn #høst #herbst #autumncolours #denmark #danmark #visitdenmark #aarhus #aarhusbugten #bayofaarhus ...

13 2

* EFTERÅRSFERIE OG FULDMÅNE SPECIAL EDITION *

TERAPEUTISK YIN TIME ONSDAG 20/10-21 KL 16.30-18.00 balayogastudio

PRIS: 120 DKK*

Når vi nærmer os fuldmåne, kan mange af os mærke en øget inerti, som om det hele bliver lidt uroligt, mere bevægeligt og omskifteligt.
Derudover er efteråret i kinesisk medicin karakteriseret af forandring, at give slip, give plads til nyt (lunge-tyktarms meridianer). Derfor er den kommende fuldmåne som skabt til at manifestere den forandring man ønsker, samt at "rydde op" og gøre plads til nyt.

Står du et sted og tænker der skal ske noget, men du ved ikke hvad? Eller har du en snurrende uro inde i kroppen disse dage? Måske oplever du hovedpine, hoste, allergi eller maveproblemer? Eller kunne du simpelthen bare bruge en nærende stund for dig selv i en skøn efterårstid, og forkæle dig selv 1,5 time? Du er velkommen.
Timen er for absolut alle.

Vi vil bruge et øjeblik i starten af timen på en lille kop varm the og gøre os bevidste om den forandring vi umiddelbart ønsker. Dernæst vil vi starte yogaen, og løsne blokeringer og give accept igennem den stille yin-yoga, og derved give plads til forandringerne indeni. Yin-yogaen åbner op indadtil, og giver plads til det der er derinde; alt det vi rummer, bevidst og ubevidst.
Vi afslutter med for at vende tilbage til intentionen til sidst og får en lang savasana/hvile til at manifestere det hele <3

Medbring egen måtte og tæppe.

Tag gerne et lille stykke papir med og blyant/pen

Timen vil have elementer af pranayama/åndedræt, meditation/intention og terapeutiske yinøvelser.

Tilmelding på sms 30498907 og mobilepay til samme nummer, når jeg har bekræftet der er plads 🙏

Kærlig hilsen
Christina

#yoga #yogaaarhus #aarhus #aarhusmidtby #fuldmåne #efterårsferie #jomsborg #roklubbenara #balayogastudio #velvære #sjæl

Mere info om goprana på:
https://jensenstinne78.wixsite.com/website-12

* Særlige rabatter gælder ikke på denne forlængede time
...

3 1

Bay of Aarhus #aarhus #aarhusbugten #bayofaarhus #mitaarhus #roklubbenara #roning #rowing #danmark #denmark #efterår #autumn ...

3 0

Jeg får altså lyst til at gå på natklub med servering ved bordene og mystisk improviseret jazz, når vi kommer roende her en onsdag aften og har indtaget to glas portvin i skumringen ved Skæring.

#mitaarhus #aarhusø #aarhusbugten #aarhushavn #roklubbenara
...

1 0

Aarhus Å #aarhuså #aarhusriver #aarhus #mitaarhus #aarhusc #roning #rowing #roklubbenara ...

6 0

Aarhus Å #aarhuså #aarhus #aarhuscity #aarhusc #mitaarhus #migogaarhus #roning #rowing #roklubbenara ...

7 0

Aarhus Å #aarhuså #aarhusriver #aarhus #mitaarhus #rowing #roning #roklubbenara ...

8 0