Bådtyper i ARA

“Scullere” kan være single eller dobbelt, altså til én eller to personer. De er lette, og roeren har to årer at holde styr på. Man kan ro rigtig hurtigt i scullere og andre glasfiberbåde, og det er typisk disse både, du ser i fjernsynet, når der er OL. De kaldes outriggere, fordi åren sidder udenpå båden.

Langt de fleste kilometer i ARA ror vi dog i moderne træbåde. Her har hver roer kun én åre at bakse med, og det er altid udgangspunktet for nye roere, der starter i klubben. Inriggere er for 2 eller 4 roere af gangen, og så er der altid en styrmand ombord også. Bådene er brede og stabile nok til, at vi kan have ekstra tøj, mad og evt. overnatningsgrej med. Der er også plads til, at vi med lidt øvelse kan rejse os op og bytte plads undervejs – sådan skiftes vi til at sidde på styrmandspladsen og få en pause. Inriggere er ideelle til længere ture, og klubben har også en særlig bådtrailer, hvor vi kan have op til seks inriggere med og køre til nyt farvand.

Træbådene er håndlavede på et dansk værft og super fine! Vi er generelt stolte af vores bådpark i ARA, og vi passer rigtig godt på vores både. Det betyder bl.a., at en båd altid skylles med rent vand og tørres af, når en rotur er slut. Nogle af vores både har flere årtier under kølen, men er stadig super go’e at ro i.

Warning: Undefined array key "link" in /customers/b/5/3/roklubbenara.dk/httpd.www/wp-content/plugins/instagram-feed-pro/inc/class-sb-instagram-parse.php on line 92 Warning: Undefined array key "link" in /customers/b/5/3/roklubbenara.dk/httpd.www/wp-content/plugins/instagram-feed-pro/inc/class-sb-instagram-parse.php on line 92 Warning: Undefined array key "link" in /customers/b/5/3/roklubbenara.dk/httpd.www/wp-content/plugins/instagram-feed-pro/inc/class-sb-instagram-parse.php on line 92 Warning: Undefined array key "link" in /customers/b/5/3/roklubbenara.dk/httpd.www/wp-content/plugins/instagram-feed-pro/inc/class-sb-instagram-parse.php on line 92

Formiddagskaffe efter at have startet dagen ned årets sidste morgenroning. Hjem og hente håndklæde og kaffe så det kunne blive til et lille havdyp og gåtur ved vandet.

#roklubbenara #roning #aarhus #aarhusbugten #havbad #egentid #formiddagskaffe
...

6 0

Rowing #rowing #roning #sunrise #roklubbenara #aarhus #aarhusbugten #bayofaarhus ...

16 0

Norsminde #norsminde #roning #rowing #roklubbenara #jutland #jylland #denmark #danmark #visitdenmark ...

10 0

Sunday rowing #aarhus #mitaarhus #marselisborgskov #moesgaard #roning #rowing #roklubbenara ...

12 0

Skanderborg Sø #skanderborg #skanderborgsø #denmark #danmark #visitdenmark #lake #scandinavia #igscandinavia #naturephotography #rowing #roning #roklubbenara ...

21 0

Det var en fin morgen, på vej i roklubben til morgenroning

#roklubbenara #morgenkaffe #morgenroning #mitaarhus #solopgang #havbad
...

5 0

Morgenroning, havbad og morgenkaffe

#roklubbenara #roning #morgenkaffe #morgenroning #mitaarhus #solopgang #jegkangodtdendag #havbad
...

5 0

Fladt vand, sol, sommer og socialt samvær på Aarhusbugten #roklubbenara ...

13 1

Endnu en fantastisk morgen på Aarhusbugten. Sol, godt selskab, motion og croissanter #roklubbenara #morgenroning ...

8 0

Sankt Anna Skärgård #sanktannaskärgård #sanktannasskärgård #sweden #sverige #rowing #roning #roklubbenara ...

14 0

God aften fra Sverige #roklubbenara

📷 @muhrmannlund
...

15 0

Vi hilser på kongeskibene, som vi har lært det. #roklubbenara ...

10 0