Til dig som ny:

Velkommen til en skøn sportsgren, som giver meget mere end noget fitnessmedlemsskab kan!

Måske har du set Guldfirerens OL-roning i fjernsynet. Måske har du roet kajak på en ferie og kunne godt li’ det. Måske har du set en robåd fra stranden i Aarhus og syntes, det så fedt ud.

Hvis du ikke ved så meget om roning, så tager vi den lige fra scratch:

Seriøs konkurrenceroning foregår typisk i lette glasfiberbåde. Det er også dem, man bruger, hvis man ønsker at ro helt alene (sculler). Begge typer har vi i ARAs bådpark. Ingen kajakker, da skal du i stedet vælge en kajakklub.

Udgangspunktet, når du starter i ARA, er vores træbåde. De findes i to udgaver, enten med 2 eller 4 årer + plads til en styrmand. I træbådene skal hver person kun ro med én åre ad gangen. Træbådene er tunge og dermed stabile. De har plads til, at vi kan have grej og mad med og bytte pladser undervejs: Perfekt til længere ture!

Det tager dig en weekend at komme godt i gang med din nye sport i ARA. Vi tilbyder instruktion på to weekender i foråret, du skal bare tilmelde dig én af dem, mens der er plads.

Har du lyst til at ro, så tilmeld dig som nyt medlem i Roklubben ARA her.
Du kan tilmelde dig som tidligere roer, eller du kan bede om at få tilsendt datoerne for vores instruktionsweekender i 2024, når de ligger klar.

Bliv medlem