ARASEROVigtig info

Corona tiltag i Roklubben ARA

By marts 14, 2020 marts 24th, 2020 No Comments
ARA følger anbefalinger fra DIF, DGI og Dansk Forening for Rosport

Vi skal alle hjælpe med inddæmningen af corona virus og dens påvirkning på samfundet.

Indtil alle kommunale indendørs idrætsfaciliteter, klubhuse og omklædningsrum atter kan åbne, gælder det at:

Alle aktiviteter er aflyst til og med 13. april 2020, eller indtil vi kender anbefalinger og påbud fra regeringen.

Der gælder følgende:

• Svømning er aflyst til og med 13. april 2020
  • Svømmeprøver er ligeledes aflyst. Medlemmer der endnu ikke har taget svømmeprøve håndterer vi når vi igen ved at svømmehallerne er åbne.
  • Badminton er aflyst resten af sæsonen.
  • Ergometertræning er aflyst – både som holdtræning og som individuel træning i klubhusene frem til og med 13. april 2020
  • Fælles aktiviteter i klubhuset er aflyst både på havnen og på Rostadion frem til efter 13. april 2020.
  • Standerhejsning er udsat til efter 13. april 2020. Når vi ved mere udsender vi en ny dato.
  • Bådklargøring er indstillet til efter 13. april.
  • Arbejdsdag på Rostadion  er flyttet til lørdag d. 25. april kl. 8.30.
  • Forårs rengøring på havnen er udskudt til efter 13. april.
  • Mødeaktivitet foregår via telefon, skype, messenger, FaceTime, eller lign.
  • Infomøde for nye medlemmer er udskudt indtil efter 13. april 2020.
  • Roning – alt roning på vandet er aflyst. Dette gælder uanset bådtype og uanset rofarvand.
Alle opdateringer omkring corona tiltag, opdateres løbende her på hjemmesiden og i klubbens nyhedsbreve.

Lad os sammen passe godt på hinanden og alle andre.

/Bestyrelsen

Udgivet marts 14, 2020